BOSTON TERRIËR VRIENDEN NEDERLAND

Activiteiten

Activiteiten organiseren we met grote regelmaat. De meeste activiteiten worden verzorgd vanaf onze eigen locatie. Toch proberen we ook de leden te betrekken bij de organisatie van activiteiten die op andere locaties kunnen plaats vinden.


 8 februari 2020 Algemene ledenvergadering incl. wandeling
locatie Lovense Kanaaldijk Tilburg

Op zaterdag 8 om 15.00 uur is er weer een algemene ledenvergadering waarna we gezellig met z'n allen (als de tijd en het weer het toelaten) een wandeling gaan maken met onze viervoeters.

We zien je graag dan!


 

17 November 2019 Speuren met je Boston

Op 17 november zijn we met de drie rasverenigingen (Boxer Vrienden Nederland, Hovawartbond Nederland en Boston Terriër Vrienden Nederland) die in Tilburg trainen gaan speuren.

Het was een gezellige ochtend / middag waarbij verschillende combinaties meededen, van geheel onervaren baasjes met hun honden tot gevorderde. We verzamelden om 10.30 uur tegenover een kaasboerderij aan grasstrook langs de weg (omgeving Tilburg).

Na afloop was er de mogelijkheid om in de kaasboerderij nog wat ambachtelijke producten te kopen. Het weer was perfect en zowel baasje als hond hebben genoten!


Maandag 5 t/m vrijdag 9 augustus 2019 Trainingsweek
locatie Lovense Kanaaldijk Tilburg
Deze week organiseren we weer een trainingsweek. Noteer de datum vast in je agenda! Meer info volgt spoedig. Houdt ook onze nieuwsbrief in de gaten.Zaterdag 13 april 2019

Speuren met je Boston
locatie Lovense Kanaaldijk Tilburg

Om 13.00 uur kwamen we bij elkaar op ons bekende terrein in Tilburg. Alle bostons deden het goed en vinden het super leuk. Net als hun baasjes! Na terugkomst hebben we nog even wat gedronken met een klein hapje erbij. Gezellig nagepraat en ervaringen uitgewisseld. De hondjes hebben daarna ook nog even heerlijk kunnen ravotten met elkaar. 

Het was weer een zeer geslaagd uitstapje!

 


18 september 2018


Uitstapje Boston georganiseerd door clubleden
locatie Hoge Veluwe


Afgelopen zaterdag zijn we met onze deelnemende clubleden naar de Veluwe geweest als uitstapje. We hebben zeker 10km gewandeld en ja we waren zo aan het kletsen dat de uitgestippelde route niet helemaal volgens plan gelopen is, hier en daar een afslag gemist :-)

Einde van de rit hebben we ons getrakteerd op een lekkere bak koffie en gebak. En als afsluiting hebben we ook nog wat herten mogen spotten. Zoals altijd een hele geslaagde dag.

     

30 en 31 juli, 1, 2 en 3 Augustus 2018


Trainingsweek
locatie Lovense Kanaaldijk Tilburg

 


Een jaarlijks terugkomend evenement. Er wordt een week lang samen getraind en gegeten (o.a. een heerlijke bbq). Er worden 'volg' oefeningen in verschillende fase uitgevoerd, behendigheidsbaan toegepast, apporteer- en gehoorzaamheidsoefeningen uitgevoerd, informatie uitgewisseld omtrent gedrag en reactie volwassen honden, speuren in de bossen en pakwerk oefeningen.

Kortom een intensieve week waar men veel geleerd heeft! Bent u er volgend jaar ook bij?


10 juni 2018 


Houwaert's Reünie 
locatie Lovense Kanaaldijk Tilburg


Op 10 juni organiseerden Houwaert's een gezellig treffen voor de honden en hun baasjes. De dag begon met een gezellig samenkomen onder het genot van een kop koffie/thee met iets lekkers erbij. Er was genoeg gesprekstof! Sommige hadden elkaar lange tijd niet gezien en andere zien elkaar wekelijks, maar verhalen waren er genoeg.

Nadat we lekker gezeten hadden hebben we een mooie boswandeling gemaakt. En de honden hebben lekker gespeeld. 

Terug op locatie stond de bbq al te wachten. Heerlijk gegeten en samenzijn. Een geslaagde dag die zeker voor 2019 weer op het programma staat.


27 mei 2018


Examens
locatie Lovense Kanaaldijk Tilburg


De Bostons hebben samen met hun baasjes de afgelopen periode wekelijks gehoorzaamheidstrainingen gevolgd. En natuurlijk worden deze vakkundig beoordeeld.

5 mei 2018


Canicross

 


Leuk evenement voor zowel beginners als gevorderden. Canicross is hardlopen in de natuur met een aangelijnde hond die naar hartenlust mag trekken zodat baas en hond samen zo snel mogelijk een parcours over onverharde paden afleggen. De sport staat open voor alle typen honden, klein of groot, ras of geen ras. Naast een enthousiaste hond heb je alleen een elastische lijn en een paar hardloopschoenen (liefst met profiel) nodig. Afhankelijk van looptalent en trekkracht betekent het voor de één gewoon hardlopen met je hond, voor de ander heel veel harder lopen dankzij je hond en voor sommigen lijkt het meer op vliegen. In Nederland is het nog een vrij onbekende sport die echter snel groeit.

4 maart 2018


Boston terriër Vrienden uitstapje
locatie Veere


 


4 maart hebben we ons eerste Zee-Honden uitstapje gehad. Het was prachtig weer. We hebben eerst een korte wandeling gemaakt van de parkeerplaats naar de De Campveerse Toren om eerst een kopje koffie of thee te drinken in een prachtige ruimte. Daarna zijn we vertrokken voor een lange wandeling door verschillende mooie plekjes in Veere om voor de zeer goed verzorgde lunch terug te komen bij De Campveerse Toren.

Voor degene die nog puf hadden was er de mogelijkheid om ook nog even naar het strand te gaan. Al met al een dag die zeker voor herhaling vatbaar is! 

Klik hier voor alle foto's :-)

 

 

 

Activiteiten

 

Blijf op de hoogte van alle activiteiten.
Wordt vandaag nog lid en doe mee!

 

Leuk voor het hele gezin!